Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2016 16:51

"Ми - люди, які залипають у телефоні" - нова українська комедія

"Ми - люди, які залипають у телефоні" - нова українська комедія

У мережі з'явився трейлер української комедії "Інфоголік" студії "Мамахохотала". Стрічка, знята спільно телеканалом НЛО TV.

Головний герой фільму інвест-менеджер Максим. Він інфоголік, який ніколи не випускає з рук телефон. Залежність стає прокляттям, коли всі новини, які він дізнається, починають відбуватися в його житті.

"Ні, тут не рятують хобітів і світ. Ні, тут не багато спецефектів. Ні, тут не мандрують у часі і просторі. Тут просто ми - люди, які залипають у телефоні", - каже актор студії "Мамахохотала" Олег Маслюк.

Олег Маслюк грає друга головного героя. Євген Янович знімається у ролі Максима. Режисер картини - Владислав Климчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український бойовик коштував 20 млн грн

"Інфоголік" - це про кожного з нас. Коли в черговий раз ваш хлопець оновлюватиме стрічку новин під час вечері або кращий друг знову залипне у телефоні, доки ви з ним розмовляєте - скористайтеся вільною хвилиною і купіть квитки у кіно на наш фільм", - каже режисер.

У прокат стрічка вийде 30 березня 2017-го.

За підтримки Державного агентства України з питань кіно в Україні знімають 40 повнометражних ігрових фільмів. Вийдуть у прокат 2017-го. Кінокритик Володимир Тихий розповів, які з них варто побачити і чому.

Зараз ви читаєте новину «"Ми - люди, які залипають у телефоні" - нова українська комедія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі