Ексклюзиви
середа, 09 серпня 2023 11:07

Театр компанії Ferrexpo збирає гроші на ЗСУ і планує привезти виставу до Києва

Театр компанії Ferrexpo збирає гроші на ЗСУ і планує привезти виставу до Києва
Актори-аматори з підприємств Ferrexpo влаштовують благодійні вистави для збору коштів на ЗСУ. Фото: Ferrexpo

На двух показах вистави "За двома зайцями" у Горішніх Плавнях аматорський театральний колектив компанії Ferrexpo зібрав понад 250 тис. грн на потреби Збройних сил України.

Корпоративний театр FerroTale складається із працівників Полтавського ГЗК, Єристівського ГЗК та Біланівського ГЗК.

Театральна поставновка "За двома зайцями" за пʼєсою Михайла Старицького відбулась за підтримки Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя і була присвячена до Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

"З лютого поточного року тісно співпрацювали з Полтавським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Миколи Гоголя. Тричі на тиждень зустрічалися для репетицій, крім того, шили костюми, величезною когортою небайдужих працівників різних структурних підрозділів компанії виготовляли декорації й театральну бутафорію. " - говорить авторка проєкту Олена Цебінога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У компанії Ferrexpo розповіли, як допомагають ветеранам

Глядачі, які придбали квитки на вистави, автоматично долучилися до підтримки одного з батальйонів Збройних сил України. Кілька десятків безоплатних квитків Благодійний фонд "Полтавського гірничо-збагачувального комбінату" надав для представників соціально чутливих верств населення громади: дорослих і дітей з інвалідністю, їхніх батьків та літніх людей.

У планах FerroTale також презентувати свою творчість в одному зі столичних театрів.

Зараз ви читаєте новину «Театр компанії Ferrexpo збирає гроші на ЗСУ і планує привезти виставу до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі