понеділок, 04 грудня 2017 17:25

Тарантіно зніме фільм про вбивство вагітної дружини Поланскі: назвали дату виходу стрічки

Тарантіно зніме фільм про вбивство вагітної дружини Поланскі: назвали дату виходу стрічки
Зйомки нового фільму Тарантіно розпочнуть влітку 2018 року. Фото: Vulture

Новий фільм американського режисера Квентіна Тарантіно вийде на екрани 9 серпня 2019 року. В основу сюжету ляжуть реальні події, а саме вбивство Шерон Тейт, дружини режисера Романа Поланскі. Назву стрічки ще не оприлюднили.

Про це пише Variety.

У день прем'єри виповниться рівно 51 рік з моменту вбивства Шерон Тейт. Жінка перебувала на останньому місяці вагітності. Її вбили послідовники лідера сатанинської секти Чарльза Менсона 1969 року. Крім неї загинули ще 4 друзів родини.

Акторів на головні ролі поки що не визначили. Наразі проводять переговори з акторами Томом Крузом, Бредом Піттом, Леонардо Ді Капріо, Марго Роббі і Дженніфер Лоуренс.

Зйомки мають розпочатися влітку 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кевіна Спейсі вирізали зі стрічки, щоб не псувати її імідж

Сектантська організація "Сім'я" відома серією жорстоких вбивств, скоєних в кінці 1960-х років. Після низки злочинів 1969 року всі учасники вбивств отримали тривалі тюремні терміни. Менсон і 6 інших членів "Сім'ї" були засуджені до смертної кари, яку Верховний Суд США пізніше замінив на довічне ув'язнення. У листопаді лідер "Сім'ї" Чарльз Менсон помер у віці 83-х років.

Зараз ви читаєте новину «Тарантіно зніме фільм про вбивство вагітної дружини Поланскі: назвали дату виходу стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі