пʼятниця, 16 березня 2012 16:53

"Такого ажіотажу в нас ніколи не було" - про фільм "Клички"
10

Фото: Фото: Андрій Шматов

Вчора у столичному кінотеатрі "Батерфляй-Ультрамарин" відбулася прем'єра стрічки "Клички". Віталій і Володимир Клички роздавали автографи майже годину.

Автограф-сесія запланована на 18.30. За півгодини до майданчика, огородженого металевим ціпком, підійти неможливо.

З ноги на ноги переминаються більше 3 сотень людей. Повсюди видно охоронців. "Охоронці тут скрізь, навіть за вашою спиною. Точну кількість назвати не можу, але їх тут не менше сотні", розповів кореспонденту Gazeta.ua один з охоронців.

Боксери заходять до кінотеатру близько 19. Слідом за ними йдуть ще 14 охоронців.

"На рингу вони виглядають такими кремезними, а насправді не такі вони вже і страшні. Вовка від мене тільки сантиметрів на десять вищий", - сказав студент 19-річний Михайло Сидоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фільм не про братів чемпіонів світу з боксу" - Кличко

"Добрий вечір, я радий, що ви прийшли. Люди люблять різні фільми. У цій стрічці є все: екшн і драма. Багато моїх знайомих плакали, коли дивилися це кіно. Деякі шматочки фільму можна порівняти з фільмом жахів, адже багато жінок під час перегляду заплющують очі. Фільм триває 110 хвилин. Впевнений, він здасться вам коротким і захочеться продовження", - сказав Володимир Кличко.

Перший підпис боксери поставили на червоних боксерських рукавичках, які приніс Олександр Кривоносов, помічник ректора університету "Україна". "Рукавички подарували мені Клички два роки тому, коли були на зустрічі зі студентами нашого університету. На них розписався лише Володимир, Віталія забув попросити. Тепер маю автографи обох братів", - похвалився чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський фільм створює політичні проблеми для України - політолог

Віталій залишає кінотеатр першим. Каже, спізнюється на літак до Тернополя. Наступного дня там має відбутися презентація фільму за його участю. Володимир роздає автографи ще 20 хв.

"Такого ажіотажу в нас ніколи не було. Половина співробітників повідпрошувалися з роботи, щоб раніше забрати зі школи дітей і привести на фільм. Всі хочуть, щоб вони виросли схожими на Кличків", - розповіла прибиральниця кінотеатру Тамара Василівна.

Зараз ви читаєте новину «"Такого ажіотажу в нас ніколи не було" - про фільм "Клички"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі