середа, 24 січня 2018 14:54

Сюжет серіалу "Пуститися берега" переказали у хвилинному ролику

Сюжет серіалу "Пуститися берега" переказали у хвилинному ролику
Серіалу "Пуститися берега" виповнилося 10 років. Фото: ІndieWire

Американський телеканал AMC випустив анімаційне відео, у якому за одну хвилину демонструють перебіг подій у популярному серіалі "Пуститися берега".

Ролик створили на честь десятиліття з моменту виходу першої серії.

Зокрема показали ключові епізоди серіалу. Вчитель хімії Волтер Вайт дізнається, що хворий на рак. Щоб забезпечити свою родину, зі своїм колишнім учнем починає робити наркотики у фургоні серед пустелі. Компаньйони знайомляться з Гасом Фрінгом, власником мережі ресторанів швидкого харчування. Той допомагає з постачанням, надає лабораторію з необхідним обладнанням. Показали і розв'язку серіалу.

Серіал "Пуститися берега" виходив з 2008 по 2013 роки. Його вважають одним з найкращих в історії телебачення. Серіал отримав низку престижних кінонагород, серед яких - 16 премій "Еммі" та два "Золотих глобуси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні покажуть серіал про гібридну війну Росії проти Норвегії

Міністерство культури РФ відкликало прокатне посвідчення сатиричної комедії "Смерть Сталіна" британського режисера Армандо Іаннуччі. Прем'єра фільму в Росії мала відбутися 25 січня

Зараз ви читаєте новину «Сюжет серіалу "Пуститися берега" переказали у хвилинному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі