вівторок, 13 червня 2017 19:11

Святослав Вакарчук поділився враженнями від концерту на Луганщині

Святослав Вакарчук поділився враженнями від концерту на Луганщині

Після виступу в Лисичанську на Луганщині фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився враженнями.
9 червня у цьому прифронтовому місті музиканти дали безкоштовний концерт.

"Обідали в ресторані сусіднього Сіверськодонецька. Всі були щасливі та веселі. Багато гостей та відвідувачів у вишиванках. В сусідній кімнаті аніматори розважали дітей. Загалом, це був типовий суботній вечір типового українського міста в типовому українському ресторані. – написав Вакарчук в колонці для "Української правди".- За 20 кілометрів від місця, де в той момент наші хлопці, ризикуючи собою, захищали право на нормальне життя усіх людей в цьому закладі: молодят, гостей, дітей, аніматорів... Вони захищали право на нормальне життя відвідувачів усіх інших ресторанів та кафе суботнього Сіверськодонецька, Лисичанська, Харкова, Львова, Одеси чи Києва. Вони захищали всю Україну. Тож пам'ятаймо: наше нормальне життя залежить від наших кожноденних маленьких, але якісно зроблених справ, - каже Вакарчук, - від нашого бажання допомагати один одному та від нашої рішучості не опускати руки.А ще, від тих хлопців на Лінії Вогню, які й зараз там стоять, захищають нас. І не забуваймо дякувати їм за те, що вони роблять свою Велику Справу. Дякувати за кожну хвилину нашого нормального життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлані Лободі більше не дадуть заробляти в Україні

Концерт "Океан Ельзи" в Лисичанську відбувся в рамках "Світового туру" гурту. Виступ перенесли із Сіверськодонецька через аварійний стан трибун місцевого стадіону. Їдучи до Херсона, Святослав Вакарчук зробив іронічний запис про стан українських доріг у своєму Twitter.
"Поки Ілон Маск тільки думає запускати ракети на Марс, ми тут, по дорозі з Кривого Рогу в Херсон, вже давно на Марсі!", – написав Вакарчук, поставивши хештеги "прогрес" та "Укравтодор. Дорога Луцьк -Львів це майже автобан Мюнхен-Штутгард в порівнянні з цією", - написав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук поділився враженнями від концерту на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі