вівторок, 07 травня 2019 11:22

Стівен Кінг запропонував свій варіант фіналу "Гри престолів"

Стівен Кінг запропонував свій варіант фіналу "Гри престолів"

Американський письменник Стівен Кінг озвучив свій варіант завершення серіалу "Гра престолів".

"Припустимо – просто припустимо, що Джон і Дені обидва загинули (разом із Серсеєю, зрозуміло). Припустимо, просто припустимо, що певна маленька людина з великим серцем опиниться на Залізному Троні", - написав письменник у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра престолів": у новій серії знайшли кіноляп

Під "маленькою людиною з великим серцем" вочевидь мається на увазі персонаж Пітера Дінклейджа – Тіріон Ланістер. Пост письменника викликав активну полеміку серед користувачів, до якої долучився і сам Кінг.

Серіал "Гра престолів", заснований на фентезійному циклі Джорджа Мартіна "Пісня льоду та полум'я". Фанати чекають від Мартіна ще як мінімум 2 романів із даного циклу. При цьому події серіалу обігнали те, що описано в книгах, тому кінцівка саги залишається невідомою.

У мережі з'явився кліп на пісню Power Is Power. Це спільна робота американської співачки SZA, канадського співака The Weeknd та американського репера Тревіса Скотта. Трек ввійшов до музичного альбому For the Throne — збірки пісень виконавців, натхнених серіалом "Гра престолів".

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінг запропонував свій варіант фіналу "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі