пʼятниця, 28 квітня 2017 21:45

Стартує цілодобовий арт-фестиваль

Стартує цілодобовий арт-фестиваль
Фестиваль у Львові пройде цілодобово Фото: Международный культурный портал Эксперимент

5-7 травня у Львові відбудеться цілодобовий арт-фестиваль New Wawe Exhibition. 100 молодих художників, музикантів та дизайнерів з 14-ти областей України представлятимуть свої роботи.

У програмі живопис, графіка, скульптура, відеоарт, перформанси, інсталяції. Виступи музикантів Brunettes Shoot Blondes, Secret Avenue, The Cancel Band, Collegium Musicum, ZAPASKA, Love Rebel Gang. Проходитимуть лекції та майстер-класи для дітей і дорослих. Під час фестивалю відбуватимуться кінопокази.

"Ми творимо якісний арт-контент, консолідуємо цілі мистецькі напрямки: музику, моду, мистецтво. Я впевнена, що кожен гість нашої події знайде щось, що його вразить і, навіть змінить. Ми пропонуємо новий формат арт-заходу. Збираємо митців з цілої країни - це буде вражаюче", - каже координатор арт-фестивалю Олена Роюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує зробити фестиваль розповів організатор

Виставки та події відбуватимуться на трьох локаціях: !FESTrepublic, поблизу Порохової вежі та Kavalier Boutique Hotel.New Wawe Exhibition вже вдруге відбудеться у Львові. Вперше фестиваль відбувся в березні 2016 року у форматі одного дня і зібрав понад 1500 осіб.

Вхід на фестиваль коштує 100-150 грн. Квитки можна придбати на сайті фестивалю.

У Брюселі презентували фотовиставку "Діти у війні". На виставці представили знімки українських дітей з прифронтових територій. Її відкрили в брюссельській штаб-квартирі НАТО.

Зараз ви читаєте новину «Стартує цілодобовий арт-фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі