Ексклюзиви
середа, 25 липня 2012 21:36

Станіслав Мойсеєв може відмовитися від посади керівника театру ім. Франка

Станіслав Мойсеєв може відмовитися від посади керівника театру ім. Франка
Станіслав Мойсеєв не хоче покидати Молодий театр. Фото: teatre.com.ua

Станіслав Мойсеєв ще не вирішив, чи керуватиме Національним театром імені Івана Франка. Головний режисер Молодого театру розповів Gazeta.ua, що може відмовитися від запропонованої йому посади.

"Не хочу покидати своє 15-річне дітище - Молодий театр. Якби мені дозволили поєднувати роботу на двох посадах. Якщо мені не підуть на зустріч, відмовлюся від посади художнього керівника театру ім. Франка", - повідомив Мойсеєв.

На думку режисера у театрі нині складна ситуація, навіть у моральному аспекті.

"Театр потребує впевнених і рішучих дій, - зазначив режисер. - Для цього потрібні повноваження. Якщо їх не буде, ситуація у театрі ім. Франка не покращиться. Кілька років попрацюю там, поставлю пару вистав. А моя справа у Молодому за цей час може знищитися".

Національний театр імені Івана Франка протягом 11 років очолював Богдан Ступка, який помер в неділю, 22 липня. Нині виконуючим обов'язки художнього керівника театру призначений Станіслав Мойсеєв.

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Мойсеєв може відмовитися від посади керівника театру ім. Франка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі