понеділок, 27 серпня 2018 17:16

Стало відомо, коли закінчиться серіал "Теорія великого вибуху"

Стало відомо, коли закінчиться серіал "Теорія великого вибуху"
12-й сезон "Теорії великого вибуху" стане для комедійного серіалу останнім Фото: Weburg

12-й сезон "Теорії великого вибуху" стане для комедійного серіалу останнім. Створений Чаком Лоррі та Біллом Преді проект закінчиться в травні 2019-го зі 279 епізодами. Про це повідомили продюсери Warner Bros. Television.

"Ми неймовірно вдячні фанатам, які підтримували "Теорію великого вибуху" протягом 12 років, - говориться в заяві WBTV і Лорри. - Ми разом із акторським складом, сценаристами і знімальною групою цінуємо успіх серіалу і маємо намір зробити гідний фінальний сезон та епічний останній епізод".

Про наближення фіналу "Теорії" говорить і зірка серіалу Джонні Галекі для THR.

"Акторський склад обговорював завершення серіалу лише в тому сенсі, що для всіх нас це стане надзвичайно сумною подією. Але, як мені здається, ми дійшли до того моменту, коли всі зрозуміли, що 12 сезонів досить, і пора повертатися додому до наших сімей", - каже актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Теорії великого вибуху" очолила рейтинг найбагатших телеакторів

Рішення закінчити серіал пов'язано з Джимом Парсонсом. Актор втомився грати Шелдона та планував залишити проект. Продюсери вели переговори і пропонували Парсонсу продовжити контракт, але актор залишився непохитний.

"Теорія" побачила світ 2007-го та практично моментально стала популярною. Проект розтягнувся на 11 сезонів і 10 років. Із 12 сезоном серіал стане найтривалішою комедією з багатокамерною зйомкою в історії телебачення.

Серіал задорого коштує каналу. За один епізод зірки серіалу отримують по 1 млн доларів. Канал давно розглядає можливість заробити на популярності проекту і випустив спін-офф "Дитинство Шелдона" про юність одного з героїв.

12-й сезон "Теорії великого вибуху" стартує 24 вересня.

Американська актриса Маім Бялик, відома за роллю Емі Фара Фаулер у серіалі "Теорія великого вибуху", завітала до української столиці.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли закінчиться серіал "Теорія великого вибуху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі