четвер, 30 березня 2017 13:55

Стало відомо, хто виступатиме на урочистому відкритті Євробачення

Офіційне відкриття Євробачення-2017 відбудеться 7 травня. В Києві біля Маріїнського палацу прокладуть 265-метрову червону доріжку. Це рекордна довжина за всю історію пісенного конкурсу, повідомляє Сultprostir.ua.
Площу Конституції під стінами Верховної Ради обрали з метою показати Київ у сучасному та історичному розрізах.

Автор: starkiev.com
  Маріїнський палац
Маріїнський палац

"На цій локації обладнаємо спеціальні зони для представників преси країн-учасниць та акредитованих фанів. Кожна делегація рухатиметься червоною доріжкою 40 хвилин, а саме дійство триватиме дві з половиною години. Одночасно на червоній доріжці перебуватимуть делегації 12-ти країн. Вони зупинятимуться для фотосесій, даватимуть інтерв'ю та залишатимуть автографи", – розповідає креативний директор Євробачення-2017 Сергій Проскурня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення погрожують забрати в України

Ще один офіційний майданчик Євробачення-2017 - конгресно-виставковий центр "Парковий". На його даху делегації піднімуть прапори своїх країн.

На третьому поверсі виступить Національний оркестр народних інструментів України "НАОНІ". Музиканти зіграють попурі на хіти Євробачення минулих років. Зокрема "Дикі танці" Руслани та "1944" Джамали.

Автор: wikimapia.org
  Конгресно-виставковий центр «Парковий»
Конгресно-виставковий центр «Парковий»

Керує оркестром "НАОНІ" диригент Віктор Гуцало. Колектив відомий співпрацею із сучасними українськими музикантами, групами "Друга ріка" та ONUKA. Став переможцем міжнародного конкурсу "Битва оркестрів".

4-14 травня на столичному Хрещатику працюватиме Eurоvision village. Тут обладнають сцену з великим екраном, на якому транслюватимуть півфінал і фінал, фанзону та фудкорт.

62-й пісенний конкурс Євробачення пройде в Міжнародному виставковому центрі. В ньому візьмуть участь представники 42 країн. Півфінали відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Раніше СБУ заборонила в'їзд в Україну представниці Росії Юлії Самойловій. 2015-го співачка виступала в анексованому Криму. Потрапила на півострів не через офіційні українські пропускні пункти. Це порушення законодавства України.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто виступатиме на урочистому відкритті Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі