Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2021 21:19

Справжній ОМОН і уникнення чорного кольору: неочікувані факти про новий сезон "Юрчишиних"
7

У гумористичному серіалі "Юрчишини" обігрують сімейні проблеми та ситуації. Батько з сином не знаходять спільну мову, бо син - поліцейський, а батько - злочинець. Донька намагається налагодити особисте життя і виховує 14-річного сина, а той мріє стати репером.

Сьогодні телеканал ICTV покаже продовження комедійної стрічки. Для Gazeta.ua зібрали неочікувані факти про прем'єру.

1. Главу сім'ї зіграв Георгій Делієв, а сина-поліцейського - Володимир Канівець. Актор зізнавався, що після першого сезону рідні його перейменували на Юрчишина в телефонній книзі.

2. У новому сезоні Юрчишини житимуть у своїй квартирі. Та за кадром - переїхали до нового павільйону з повністю новими декораціями, бо старі не збереглися. Та інтер'єр повністю відтворили.

Покажуть новий сезон гумористичного серіалу "Юрчишини"
Фото: надане піар-менеджером
Покажуть новий сезон гумористичного серіалу "Юрчишини"
Покажуть новий сезон гумористичного серіалу "Юрчишини"
Покажуть новий сезон гумористичного серіалу "Юрчишини"
Покажуть новий сезон гумористичного серіалу "Юрчишини"

3. У серіалі знімався справжній ОМОН. Спецпризначенці у повному обмундируванні відіграли захват злочинців. Також у серіалі використовували справжню зброю, але не приведену у бойову готовність.

4. Перший сезон вийшов два роки тому. За цей час змінилися актори. Зокрема, Святослав Жмурко, який грає внука. З підлітка він став дорослим, зняв брекети і змінив зачіску на реперські коси. Та за сюжетом герої продовжать життя без довгої паузи.

5. Творці серіалу намагалися уникнути чорного кольору на зйомках. Тож стіни у серіальних локаціях пофарбували у яскраві відтінки, а героям підбирали різнокольорове вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер "Бетмена" з Паттінсоном

6. Найефектніші образи підготували для Ольги Сумської, яка зіграла матір. Її героїня повернулася з Італії, тому носить широкополі і крислаті капелюхи, яскраві сукні і модні костюми.

Детективний мінісеріал "Брюс" - це історія про таксиста і мільйонера, які намагаються врятувати викрадених синів. Бойовик, який складається з чотирьох серій, показали на каналі ICTV 14 жовтня - у День захисників і захисниць.

Зараз ви читаєте новину «Справжній ОМОН і уникнення чорного кольору: неочікувані факти про новий сезон "Юрчишиних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі