Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2013 10:34

Спортсмени біжать по воді, гепарди стрибають на туристів - переможці конкурсу National Geographic
11

Wagner Araujo/National Geographic Traveler Photo Contest
Фото: Фото: National Geographic
Max Seigal/National Geographic Traveler Photo Contest
Yanai Bonneh/National Geographic Traveler Photo Contest
Dody Kusuma/National Geographic Traveler Photo Contest

Журнал National Geographic оголосив переможців щорічного фотоконкурсу "National Geographic Traveler 2013". Представлені роботи отримали найвищі оцінки журі. Вони будуть опубліковані в грудневому номері видання National Geographic Traveler. Всього змагалося близько 15500 конкурсантів.

Перший приз отримав Вагнер Арауджо (Wagner Araujo) за чорно-білий знімок чепіонату по бразильському акватлону (плавання та біг).

Друге місце посів Макс Сейгал (Max Seigal) за грозу над Несправжньою ківою: "Я піднявся сюди вночі, в надії сфотографувати ці руїни на тлі Чумацького Шляху, але замість цього застав грозу". Третє місце здобули гепарди, які заскочили на автомобіль туристів у заповіднику Масаї-Мара в Кенії. Цю фотографію зробив Янай Бонех (Yanai Bonneh). Глядачі вибрали своїм голосуванням роботу Доді Касума (Dody Kusuma). На знімку - рибалка в індонезійському місті Біра.

Зараз ви читаєте новину «Спортсмени біжать по воді, гепарди стрибають на туристів - переможці конкурсу National Geographic». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі