неділя, 24 лютого 2019 18:47

Спадкоємці Джексона вимагають від телеканалу $100 мільйонів

Спадкоємці Джексона вимагають від телеканалу $100 мільйонів
Майкла Джексона неодноразово звинувачували у розбещенні малолітніх. У 2005 році його повністю виправдали. ФОТО: Depositphotos

Спадкоємці співака Майкла Джексона подали до суду на американський телеканал HBO.

За позовом, прем'єра документального фільму телеканалу "Залишаючи Нетландію" порушує угоду 1992-го, повідомив адвокат Говард Вейтцман у Deadline.

Тоді HBO транслювало концерт Майкла Джексона в Бухаресті й уклало договір, що не паплюжитиме ім'я музиканта у майбутньому. У заяві спадкоємців стрічка названа "потоком неперевіреною і однобокої інформації, що безсовісно експлуатує невинну людину, яка вже не може захиститися". У чотиригодинній стрічці йдеться про педофілію і насильстві музиканта над дітьми. Головні герої – Вейд Робсон та Джеймс Сейфчак. У дитинстві вони пережили зґвалтування в маєтку музиканта під назвою "Нетландія".

Відшкодування збитків може обійтися телеканалу у $100 млн. Спадкоємці Джексона направили позов до Верховного суду Лос-Анджелеса.

У HBO заявили, що все одно покажуть фільм 3 та 4 березня, незважаючи на позов. У січні представники Джексона виступали проти прем'єри на фестивалі Sundance, але вона все одно відбулася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звинуватили у педофілії: показали відео допиту Майкла Джексона

Співака неодноразово звинувачували в педофілії. Проти нього подавали кілька позовів з обвинуваченнями в розбещенні неповнолітніх. У 1993 році співак пішов на мирову угоду, заплативши родині підлітка $20 млн, а в 2004 році Джексона виправдали присяжні.

19 липня 2016 року вийшла у продаж книга Конрада Мюррея - особистого лікаря Майкла Джексона. У біографічному творі під назвою "Ось і все" медик розповів про дивні і подекуди шокуючі факти з життя співака.

У книзі лікар розкрив дивні закоханості співака. Однією з них була Гаррієт, донька друга Джексона, актора Марка Лестера. Свої почуття артист приховував кілька років. Коли дівчинці виповнилось 12, Майкл "загорівся" ідеєю одруження з нею.

Зараз ви читаєте новину «Спадкоємці Джексона вимагають від телеканалу $100 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі