Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2012 19:04

Спільна пісня "Океану Ельзи" та "Бумбокса" доступна у мережі

Спільна пісня "Океану Ельзи" та "Бумбокса" доступна у мережі

"Океан Ельзи" та "Бумбокс" записали спільну пісню. Композиція називається "Це зі мною". Ідея створити спільний проект постала давно.

За словами музикантів, ідея зробити щось разом виникла у Святослава Вакарчука ще минулого літа. Однак тільки цієї зими вони з Андрієм Хливнюком довели справу до завершення.

Музику і початковий текст написав Вакарчук. А вже в процесі роботи з'явилася ідея, аби другий куплет композиції створив Андрій. Пізніше був змінений приспів, який зробили спільним. Також в записі взяли участь гітарист та діджей гурту Бумбокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебютний альбом Вакарчука вийшов на СD

Про плани щодо композиції Gazeta.ua розповів Олексій Сомогонов, продюсер гурту "Бумбокс". Він зазначив: "Плани є. Але поки складно відповісти яким чином вони будуть реалізовані, оскільки і в Андрія, і у Слави графік досить щільний. Тим більше, після запису пісня моментально розійшлася в інтернет-просторі, тому не охопленим залишився тільки телевізор. Є плани, є цікаві ідеї. Якщо їх не вдасться реалізувати, пісня буде жити таким життям, як зараз".

З 28 березня пісня знаходиться у вільному доступі.

Зараз ви читаєте новину «Спільна пісня "Океану Ельзи" та "Бумбокса" доступна у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі