пʼятниця, 25 листопада 2011 14:21

Солістку гурту "Roxette" не люблять через щілину між зубами

Солістку гурту "Roxette" не люблять через щілину між зубами

6 грудня у Києві виступить шведський поп-рок гурт "Roxette". Квитки на концерт у Палац Спорту коштують від 190 до 4990 гривень.

"Підлітком слухала пісню "Sleeping in My Car" й думала завжди: "Як це круто й романтично. Буду дорослою, матиму свою машину й спатиму в ній". Доводилось декілька разів ночувати в автівці, це не так романтично, як здавалося й дуже незручно. Англійської тоді не знала, а мій бойфренд прикидався, що знає й розповідав мені, про що співає "Роксетушка". Так їх моя подруга називала завжди. Чув слово "coffee" й на ходу вигадував текст пісні: "Приготуй мені каву, так як можеш тільки ти". І варить мені каву в цей час. Романтично було. Зараз у такому віці їх не слухаю, але якщо випадково натраплю на їхню пісню по радіо, 80% що не перемкну хвилю, дослухаю до кінця", - розказала письменниця Ірена Карпа.

А от лідер рок-гурту "Ot Vinta" Юрій Журавель не дуже любить цей гурт.

"Коли були малі й слухали пісеньку "She is got to look", жартували що вона про онаністів. Бо у приспіві є такі слова: "онан, онан, онан". Хоча вокалістка зовсім не еротична, дарма що блондинка. Зараз кожного вечора на музичних каналах показують рейтинги зірок: хто найсексуальніший, найрозумніший. От вона б зайняла перше місце у рейтингу на найбільшу щілину між зубами. Не дуже полюбляю представників поп-року. У них суто рокабільна гітара "Hamer" прикрасою слугує", - зазначив співак.

Зараз ви читаєте новину «Солістку гурту "Roxette" не люблять через щілину між зубами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі