Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 12:17

Сьогодні на "Кіношоці" покажуть українських "Карасів" і "Фрейлин"

14 вересня на XVII Відкритому фестивалі кіно країн СНД, Латвії, Литви і Естонії в конкурсі "Кіно без кіноплівки" будуть показані фільми "Ігри уяви" (Казахстан, режисери Олександр Пічугин, Роман Манжосов, Тарас Попов) і "Фантомас знімає маску" (Росія, режисери Андрій Кагадєєв і Микола Копейкин), а також українська робота "Фрейлени" Ігоря Подольчака.

Як повідомляє прес-служба фестивалю, крім того, в глядацькому конкурсі "ТБ-Шок" глядачі побачать фільм "Карасі" українського режисера Сергія Крутіна, а в рамках конкурсу дитячих фільмів "Киномалишок" в Міському театрі Анапи покажуть стрічки "Морожене шоу" (Росія, режисер Дмитро Спірідонов) і "Пригоди реактивного поросяти" (Білорусь, режисер Олександр Ленкин).

У культурній програмі чергового дня фестивалю - вечір "В джазі тільки дівчата", в ході якого в Міському театрі Анапи виступить джаз-бенд "Сон Дебюссіа", і показ фільму "Чизкейк" російського режисера Євгенія Звездакова в рамках програми "Кіно на площі".

Нагадаємо, з 12 вересня в Анапі проходить один з найбільш авторитетних кінофорумів на пострадянському просторі - XVII Відкритий фестиваль кіно країн СНД, Латвії, Литви і Естонії "Кіношок-2008"

ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні на "Кіношоці" покажуть українських "Карасів" і "Фрейлин"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі