пʼятниця, 23 жовтня 2020 16:36

Скарлетт Йоганссон стане нареченою Франкенштейна

Скарлетт Йоганссон стане нареченою Франкенштейна
Американський бізнесмен створив дружину-робота. Але вона втікає від свого господаря, щоб стати самостійною особистістю, за сюжетом. Фото: Instagram

Американська актриса Скарлетт Йоганссон зіграє головну роль у науково-фантастичному трилерi Bride. Це сучасна версія "Нареченої Франкенштейна". Вийде на Apple TV.

Бізнесмен створює жінку-робота. Програмує її бути ідеальною дружиною. Але вона тікає від свого творця. Суспільство сприймає дівчину як чудовисько. Вона намагається самотужки віднайти свій характер та стати особистістю, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Disney з'явилась нова принцеса

Режисером став Себастьян Леліо з Чилі. 2018-го отримав "Оскар" за картину "Фантастична жінка". Це перша стрічка з його країни, яка виграла у номінації "Найкращий фільм іноземною мовою".

Спродюсує стрічку компанія Йоганссон These Pictures.

Сценарій разом із режисером напишуть Лорен Шукер Блум і Ребекка Анджело. Раніше працювали над серіалом "Помаранчевий - хіт сезону". Паралельно беруть участь у проєкті, де Раян Гослінг зіграє Вовкулаку.

Також продакшеном займається компанія А24. Вона випустила фільми "Маяк", "Сонцестояння", "Леді-Птаха", "Убивство священного оленя", "Місячне сяйво".

Фільм жахів "Наречена Франкенштейна" вийшов 1935-го. Події у стрічці є продовженням історії чудовиська і побічною сюжетною лінією в оригінальному романі Мері Шеллі "Франкенштейн".

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоганссон стане нареченою Франкенштейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі