понеділок, 05 лютого 2018 13:01

Скандальна Лобода похизувалася черговою нагородою в Росії

Українська співачка Світлана Лобода, яка фактично переїхала в Росію, похизувалася тим, що її останній альбом став найкращим за 5 років серед сучасної російської поп-музики.

Про це артистка написала в своєму Instagram.

H2LO - найкращий альбом за останні 5 років, на думку підписувачів сторінки "Російська музика", - написала Світлана. Також співачка подякувала своїм шанувальникам за підтримку і високу оцінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українську культуру хотіли закатати в асфальт"

Більшість фанатів зірки позитивно відреагували на її публікацію і підтвердили вартісність роботи співачки. Проте деякі дописувачі навіть назвали її пісні штучними і нецікавими.

"Таке все пластмасове. Здається інколи, що й душа теж з пластмаси", - написала Len.da.2018.

Автор: obozrevatel.com
  Скрін з Instagram
Скрін з Instagram

Порахували, хто з українських виконавців найбільше збагатився 2017-го завдяки концертам у Росії. Найбільше заробила Світлана Лобода. Її заробіток становить близько $4,5 млн. 2017 року співачка дала 70 концертів у Росії, Україні, Західній Європі. Її гонорар за виступ на концерті складає $15 тис. За появу на приватній вечірці бере $60 тис.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Лобода похизувалася черговою нагородою в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі