середа, 06 червня 2018 21:45

"Сімейка Адамсів" стане мультфільмом

"Сімейка Адамсів" стане мультфільмом
Показали, якими будуть герої мультфільму "Сімейка Адамсів". Фото: MGM

Студія MGM зробить римейк культової стрічки "Сімейка Адамсів" у формі мультфільму. Оригінальна кінокартина вийшла на екрани 1991 року, її зняли за мотивами однойменного серіалу 1960-х років і коміксів Чарльза Адамса для видання The New Yorker.

Подружжя Гомеса та Мортисії Адамс озвучать Оскар Айзек та Шарліз Терон. Їхні діти, донька Венсді та син Пагслі, зазвучать голосами Хлої Морец та Фінна Вулфарда. Крім того, участь візьмуть Нік Кролл, Бетт Мідлер та Еллісон Дженні.

Сценарій написав Метт Ліберман. Режисерами анімації виступлять Конрад Вернон і Грег Тірнан, творці мультфільму "Повний розковбас".

"Ми з Грегом завжди були прихильниками попередніх версій "Сімейки Адамсів", тож ми були раді зробити щось нове. Ми взяли за візуальну основу блискучі оригінальні комікси Чарльза Адамса і вирішили розповісти історію, як Гомез та Мортисія зустрілися, знайшли свій будинок і будують свою сім'ю", - каже Вернон.

Прем'єру анімованої "Сімейки Адамсів" запланували на 11 жовтня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм показиватимуть у літаках Turkish Airlines

Найкращим супергеройським фільмом усіх часів назвали стрічку "Супермен" 1978 року з Крістофером Рівом у головній ролі. Фільм набрав найбільшу кількість голосів під час голосування, яке провели у Великій Британії. До трійки найкращих фільмів про пригоди супергероїв також увійшли бойовики "Темний лицар" (2008) та "Дедпул" (2016).

Зараз ви читаєте новину «"Сімейка Адамсів" стане мультфільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі