Ексклюзиви
четвер, 12 листопада 2015 14:05

Сильвестр Сталлоне розповів, хто може стати новим Рембо

Сильвестр Сталлоне розповів, хто може стати новим Рембо
Райан Гослінг

69-річний Сильвестр Сталлоне припускає, що у новому фільмі з франшизи "Рембо" його має замінити Райан Гослінг ("Щоденник пам'яті", "Мисливці на гангстерів"). Про це він заявив у нещодавньому інтерв'ю, опублікованому на його сторінці у Twitter, повідомляє Сhannel24.

Незважаючи на те, що Сталлоне не планує братися за головну роль у "Рембо", він продовжує зніматися в екшенах і бойовиках. Наприклад, на 2017 рік назначена прем'єра фільму "Нестримні 4". А в січні на українські екрани має вийти фільм "Крід", у якому він учергове зіграє Роккі Бальбоа.

В інтерв'ю Сталлоне відзначив, що у стрічці "Крід" буде згадуватися легендарна сцена з картини "Роккі", в якій протагоніст біжить уверх сходами музею мистецтв Філадельфії. У новій стрічці його персонаж спробує підняти цими ж сходами свого старого собаку. Він візьме його на руки, підніметься на три сходинки й, відчувши наскільки це важко, поставить його на землю, сказавши: "Я люблю тебе друже, проте цей шлях я подолаю сам".

Так само на січень назначена українська прем'єра нового фільму з Райаном Гослінгом "Гра на пониження".

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне розповів, хто може стати новим Рембо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі