вівторок, 20 вересня 2011 18:11

Сігурні Вівер воскресне в сіквелі "Аватара"

Сігурні Вівер воскресне в сіквелі "Аватара"

Сігурні Вівер підтвердила, що зніметься в сіквелі "Аватара" (Avatar, 2009), найкасовішого фільму всіх часів.

Актриса також розповіла, що режисер Джеймс Кемерон вже поділився з нею синопсисом наступних двох частин саги, і він "абсолютно чудовий".

За сюжетом оригінального фільму персонаж Вівер загинув. Однак торік сама актриса, виступаючи в Парижі на церемонії вручення кінопремії "Сезар", заявила, що Кемерон може обійти цю проблему.

"Я в дереві", - заявила Вівер, маючи на увазі свою героїню і особливості біосфери планети Пандора, показаної в "Аватарі". Актриса додала, що Кемерон хоче "утримати сім'ю разом".

Що саме режисер придумав, щоб повернути Вівер, і яку роль та гратиме після смерті, дізнатися вдасться не скоро: зйомки "Аватара-2" розпочнуться в середині 2012 року. Тим не менш, Кемерон ще в 2010 році відкрив сюжет другої частини фільму.

Відомо, що режисер збирається знімати другий і третій "Аватари" в режимі 48 або навіть 60 кадрів на секунду. У понеділок, 19 вересня, Кемерон повідомив The Hollywood Reporter, що схиляється до останнього варіанту, оскільки він дозволить домогтися більшої правдоподібності.

Сігурні Вівер відома за ролями в таких роботах як "Крижаний шторм", "Серцеїдки", "Таємничий ліс", "Погана слава", "Пол: Секретний матеріальчик" і квадрологія "Чужий".

Раніше було оголошено, що режисер "Аватара" Джеймс Кемерон почав роботу зі створення атласу всесвіту його картини. Планується, що майбутня карта фантастичного світу набагато збільшить масштаб сіквелів.

Сюжет першої частини "Аватара", знятого Кемероном за власним сценарієм, будується навколо історії взаємин землян і мешканців планети Пандора, що знаходиться в зоряній системі Альфа Центавра. Друга частина стрічки повинна вийти в широкий прокат в кінці 2014 року.

Джеймс Кемерон є одним з найуспішніших кінодіячів в історії, а його роботи зібрали у світовому прокаті понад 5,5 млрд доларів. Крім того, два найдохідніших фільми в історії кіно "Аватар" і "Титанік", які він зняв, отримали в сумі 14 премій "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «Сігурні Вівер воскресне в сіквелі "Аватара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі