середа, 21 вересня 2011 17:19

Швейцарія зніматиме фільм про FEMEN

Швейцарія зніматиме фільм про FEMEN

Жіночий рух FEMEN спільно зі швейцарським телеканалом TSR планує знімати фільм. Про це Gazeta.ua розповіла лідер руху Анна Гуцол.

"Ми зараз хочемо робити українське кіно. Поки що розробляємо сценарій спільно зі швейцарцями. Фільм буде про Україну, про українських жінок. Це має бути художньо-документальне кіно. Через жінку із FEMEN ми хочемо показати всю Україну, проїхати її територією. Сподіваємось буде цікаво", - зауважила вона.

Гуцол наголосила, що вони працюють спільно із операторами і режисерами швейцарського телеканалу TSR, додавши, що сценарій вже майже готовий.

Про бюджет фільму лідерка руху нічого сказати не змогла, підкресливши лише, що він вже майже складений: "Спонсорує зйомки Швейцарія. Ми чесно не влазимо у фінансові питання".

Анна Гуцол зазначила, що швейцарський телеканал сам проявив ініціативу щодо зйомок кіно.

"Вони знімали великий сюжет про нас. Побачили в нас великий потенціал і запропонували зняти фільм про Україну. Це буде взагалі новий фільм про Україну, який кардинально відрізнятиметься від попередніх фільмів такого роду", - підкреслила вона.

Дівчина зауважила, що у них далекоглядні плани щодо цього фільму.

"Ми плануємо його відправляти на різні європейські фестивалі. І якщо вдасться зробити його хорошим кінофільмом будемо намагатись його і в кінопрокат запустити", - наголосила вона.

"Частину матеріалу уже відзнято. Я думаю, що ми почнемо активно знімати у жовтні. У 2012 плануємо закінчити. Будемо знімати у Криму, Львові, Донецьку, Херсоні, Хмельницьку тощо. Будемо заїжджати в регіони, звідки дівчата із FEMEN родом. Показувати їхню рідню: бабусь, матерів. Показувати їхнє життя", - розповіла Гуцол.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарія зніматиме фільм про FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі