пʼятниця, 04 лютого 2022 12:59

Shadows of Forgotten Ancestors. Alina Pash презентувала пісню на нацвідбір Євробачення-2022
5

Співачка 28-річна Alina Pash презентувала пісню для нацвідбору на Євробачення-2022 під назвою "Тіні забутих предків" (Shadows of Forgotten Ancestors). Анонс відбувся після того, як виконавицю звинуватили в незаконному відвідуванні окупованого Росією Криму.

Alina Pash позбавила фанів можливості коментувати свій хіт
Фото: instagram.com/alinapash
Alina Pash презентувала пісню на Нацвідбір Євробачення 2022
Alina Pash ввійшла у вісімку фіналістів Нацвідбору Євробачення 2022
У конкурсній пісні на Нацвідбір на Євробачення-2022 Alina Pash заспівала про слов'янських богів
Композицію без відеоряду артистка виклала на свою сторінку в YouTube.

Артистка виклала композицію без відеоряду на в YouTube. Аліна вимкнула можливість писати коментарі, тому прихильники не мають змоги висловитися. У конкурсній пісні на Нацвідбір на Євробачення-2022 заспівала про слов'янських богів: Перуна, Дажбога, віче, отаманів і навіть зачитала реп, пише Оbozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер поміркувала про сексуальність і назвала свої найпривабливіші частини тіла

Приспів записаний українською та англійською мовами, щоб слухач на європейському конкурсі зміг зрозуміти, що артистка хотіла розповісти своїм виступом.

Вісім виконавців змагатимуться за можливість представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022. Їх обрали з 284 заявок на участь. Фінал національного відбору відбудеться 12 лютого о 19:00 в Центрі культури та мистецтв столичного Національного авіаційного університету.

Зараз ви читаєте новину «Shadows of Forgotten Ancestors. Alina Pash презентувала пісню на нацвідбір Євробачення-2022». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі