вівторок, 12 червня 2012 16:24

Сестри Тельнюк поклали на музику вірші Забужко

Сестри Тельнюк поклали на музику вірші Забужко
Аналогій проекту немає не лише в Україні, але й у світі, переконують співачки. Фото: artvertep.com

Нова програма Галі та Лесі Тельнюк "Дорога зі скла" (пісні на вірші Оксани Забужко) буде представлена столичному глядачеві 27 червня о 19:00 у театрі "Сузір'я" (вул. Ярославів Вал, 14-б).

"Дорога зі скла" (музика Лесі Тельнюк) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою.

Аналогій проекту немає не лише в Україні, але й у світі, переконують співачки.

Супровід, що складається лише з трьох віолончелей – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення.

"Дорога зі скла" — музика для зачаття нового здорового українського покоління. У ній закладені інтелектуальні та героїчні коди наших предків: сила, любов, здоров'я, віра, незламність", - зазначено в анонсі до події.

Сестри Тельнюк  - заслужені артистки України та лауреати премії імені Василя Стуса. Разом з Оксаноювони без перебільшення два величні явища, що об'єдналися у поетично-музичний елітний проект під назвою "Дорога зі скла".


Зараз ви читаєте новину «Сестри Тельнюк поклали на музику вірші Забужко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі