понеділок, 29 січня 2018 16:35

Серіал з Анастасією Заворотнюк пройде повторну перевірку Держкіно

Серіал з Анастасією Заворотнюк пройде повторну перевірку Держкіно
Серіал "Чужа доля" проходить повторну перевірку Держкіно. Фото - YouTube

Перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін повідомив, що відомство повторно перевірить серіал "Чужа доля", який вийшов у ефірі каналу "Україна".
Перевірку зініціювали представники преси, яким з приватних джерел стало відомо, що серіал було знято в Росії у 2015 році та в оригіналі він має іншу назву – "Чужая милая".
Згідно з інформацією на кіносайтах, "Чужая милая" був знятий для телеканалу "Россия-1" у 2015 році кінокомпанією "Мотор фильм студия". Зйомки фільму проходили у травні-липні 2015 року у Росії. Режисер фільму – Дмитро Фікс. Ролі виконали: Анастасія Заворотнюк, Олександр Бухаров, Анна Уколова та інші, - повідомляє "Детектор медіа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А Росії - немає" - Андрій Макаревич поділився образою

Телеканал "Україна" повідомив, що серіал "Чужа доля", який вийшов в його ефірі 21 та 22 січня, придбали на умовах ліцензійного договору і він є українським продуктом.

"Згідно з даними, наданими компанією-правовласником і вказаними у прокатному посвідченні, серіал є продуктом виробництва України", – йдеться у відповіді каналу.
Канал також повідомив, що серіал демонструвався в ефірі "України" у квітні 2017 та у січні 2018 року.

Серіал "Всі жінки відьми" отримає продовження.

Американський телеканал The CW уже замовив пілотну серію, повідомляє Variety.

Зараз ви читаєте новину «Серіал з Анастасією Заворотнюк пройде повторну перевірку Держкіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі