Ексклюзиви
понеділок, 19 вересня 2011 09:37

Серіал "Божевільні" четвертий рік поспіль завоював "Еммі"

Серіал "Божевільні" четвертий рік поспіль завоював "Еммі"

Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії "Еммі", повідомляє Reuters. 63-я урочиста церемонія вручення "Еммі" пройшла в Лос-Анджелесі увечері 18 вересня за місцевим часом (рано вранці 19 вересня за київським часом).

"Божевільні" четвертий раз поспіль були визнані кращим драматичним серіалом, а "Американська сімейка" другий рік поспіль перемогла в номінації кращий комедійний серіал.

Кращою актрисою в драматичному серіалі стала Джуліанна Маргуліс - виконавиця головної ролі в "Хорошій дружині" ("Good Wife"). "Еммі" за кращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Кайл Чендлер, який зіграв у "Вогнях нічної п'ятниці" ("Friday Night Lights"). Нагородою також була відзначена робота сценаристів "Вогнів нічної п'ятниці". "Еммі" за кращу режисуру драматичного серіалу отримав Мартін Скорсезе за "Підпільну імперію" ("Boardwalk Empire").

"Американська сімейка" ("Modern Family") в цілому завоювала п'ять "Еммі". Джулі Боуен і Ті Баррелл за роботу в цьому серіалі отримали "Еммі" як краща актриса та актор в ролях другого плану відповідно. "Американська сімейка" також була удостоєна нагород за режисуру і сценарій. Кращою актрисою в комедійному серіалі була визнана Мелісса Маккарті за "Mike & Molly", а кращим актором став Джим Парсонс, який зіграв у "Теорії великого вибуху" ("The Big Bang Theory").

В категорії мінісеріалів і телевізійних фільмів "Еммі" вперше в кар'єрі отримала актриса Кейт Вінслет, визнана кращою виконавицею головної ролі за роботу в телефільмі "Мілдред Пірс" ("Mildred Pierce"). Партнер Вінслет за телефільмом - Гай Пірс - названий кращим актором. Двох нагород у цій категорії, включаючи головну, був удостоєний британський мінісеріал "Абатство Даунтон" ("Downton Abbey").

Повний список номінантів та лауреатів "Еммі" за 2011 рік опубліковано на сайті премії.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Божевільні" четвертий рік поспіль завоював "Еммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі