вівторок, 12 листопада 2013 15:15

"Scorpions" у Києві грали свої хіти з симфонічним оркестром під повний аншлаг у залі
31

"Scorpions" вже не перший рік прощаються з публікою, анонсуючи завершення своєї музичної кар'єри. Зокрема, останні три роки всі виступи легендарного німецького рок-колективу анонсують як прощальний тур. Не дивлячись на це, публіка так просто відпустити "скорпіонів" не збирається. Доказом тому став абсолютно аншлаговий виступ рокерів у столичному Палаці Спорту.

За підрахунками організаторів, концерт "Scorpions" у супроводі симфонічного оркестру зібрав щонайменше 10 600 відвідувачів. Якщо під час минулих виступів німців було помітно, що вік все-таки бере своє, то цього разу знамениті музиканти викладалися на повну. Вони виконали свої кращі хіти у новому звучанні - з оркестром.

Під час концерту рокери увійшли у повний і абсолютний контакт із фанами. Здавалося, публіка підспівувала Клаусу Майне під час кожної композиції, навіть не знаючи слів. Втім, інколи слова стають непотрібні, коли музика резонує з душею. Не дивлячись на затісний простір у залі, під баладу "Still Loving You" хлопці всі як один почали запрошувати до романтичного танцю своїх супутниць, а старша за віком публіка піднімала догори запальнички і світила мобільними телефонами.

Цього разу оркестрові мелодії скрипки, арфи і у супроводі гітарних рифів Рудольфа Шенкера звучали як ніколи гармонійно. Клаус Майне час від часу потискав руку музикантам оркестру і щиро обіймав диригента. Спільні гастролі у двох українських містах - Одесі та Києві, явно дали їм чудову можливість подружитися. Публіку здивувало, коли у другій половині концерту оркестр почав виконувати "Подмосковные вечера". "Краще б щось українське зіграли", - чулося із залу від молоді.

Майже після кожної зіграної композиції гітаристи викидали в зал по три-чотири медіатори із власним підписом, а Клаус Майне енергійно запускав у публіку барабанними паличками. Здавалося, через трофеї від легендарних музикантів серед фанів от-от виникне бійка, але всіх одразу примирив черговий вихід на сцену вокаліста. Із залу йому тільки но викинули великий прапор України, і Клаус Майне із гордістю розмахував ним, ходячи на сцені, а тоді почепив прапор на ліве плече, не забуваючи при цьому кланятись і посміхатися.

Під баладу "Wind of Change" у деяких глядачів на очах навіть були сльози. Цього разу точно співав увесь зал. Було видно, що текст пісні знали напам'ять навіть наймолодші діти. Після такого щирого і теплого прийому легендарні "Scorpions" точно мають до нас повернутися. Навіть в черговий раз анонсуючи, що цей тур - вже точно прощальний.

Зараз ви читаєте новину «"Scorpions" у Києві грали свої хіти з симфонічним оркестром під повний аншлаг у залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі