Ексклюзиви
середа, 07 серпня 2013 09:19

"Самотнього рейнджера" з Джонні Деппом назвали найбільшим промахом

"Самотнього рейнджера" з Джонні Деппом назвали найбільшим промахом

Творці пригодницького екшену "Самотній рейнджер" вважають, що негативні відгуки в пресі послужили причиною комерційного провалу фільму. Джонні Депп і Ермі Хаммер, які зіграли індіанця Тонто і рейнджера Джона, а також продюсер Джеррі Брукхаймер окремо висловилися про неуспіх картини в інтерв'ю для Yahoo! Movies.

Справа в тому, що "Самотній рейнджер" став найбільшим промахом кіностудії Walt Disney з часів виходу "Джона Картера" навесні минулого року. Витрачені на виробництво фільму з Деппом $ 215 млн. досі не окупилися, навіть з урахуванням зборів за кордоном, і це за місяць прокату. Сьогодні загальний бокс-офіс картини становить $ 175 млн.

"Я думаю, що рецензії були написані ще за сім-вісім місяців до того, як ми випустили фільм", - сказав Джонні Депп. Він додав також, що не вважав "Рейнджера" блокбастером, на відміну від тих, хто писав про стрічку в пресі.

Акторові вторить і продюсер Джеррі Брукхаймер: "Напевно, журналісти рецензували бюджет картини, але не її саму". За його словами, "Самотній рейнджер" - відмінне кіно, з великою часткою гумору, кіно, думка про яке зміниться з часом. Ермі Хаммер зауважив, що з подібною критикою рецензенти напали і на інший блокбастер - "Світову Війну Z", але перешкодити комерційному успіху фільму їм не вдалося.

В українському бокс-офісі "Самотній рейнджер" стартував з першого місця, заробивши за вікенд майже $ 663 тис. Проте це не найкращий результат у нашому прокаті для блокбастера, що випускається відразу на 158 екранах. У рейтингу найкасовіших прем'єр нашого прокату за весь час екшен з Деппом займає лише 83 місце.

Зараз ви читаєте новину «"Самотнього рейнджера" з Джонні Деппом назвали найбільшим промахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі