пʼятниця, 24 лютого 2012 16:07

Сальма Хайек зніме філософський мультик для дітей

Сальма Хайек зніме філософський мультик для дітей

Голлівудська актриса Сальма Хайек буде продюсувати анімаційний фільм за книгою "Пророк" ліванського філософа і письменника Джебрана Халіля Джебрана.

Книгу, що перекладена на 100 мов і вважається головною роботою видатного арабського письменника XX століття, адаптують аніматори, які номіновані або отримали в різні роки премію "Оскар". Серед них: знаменитий Білл Плімптон, письменниця і кінорежисер Маржан Сатрапі, Кріс Ланрет, Томм Мур, Ніна Палей, Мохаммед Саїд Харіб, Міхал Соха і Джоан Грац.

Кожен з них зніме по одному розділу з "Пророка", а автор діснеївського "Короля лева" Роджер Аллерс з'єднає всі новели разом. Сальма Хайек стане продюсером мультиплікаційного фільму разом з Кларком Петерсоном та Роном Сенковський.

"Пророк" був важливим джерелом мудрості і натхнення для мільйонів людей в усьому світі. Маючи ліванське коріння, я особливо горда стати частиною проекту, який представить цей шедевр молодому поколінню. І в такій версії, якої раніше не було ", - сказала Хайек.

У свою чергу Аллерс розповів, що дуже радий попрацювати над екранізацією цієї інтернаціональної книги, в якій пророк Аль-Набі збирається в подорож, але перед цим розмовляє з людьми про життя, всесвіт та інші філософські істини.

Зйомки мають розпочатися в цьому місяці.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хайек зніме філософський мультик для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі