Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 11:51

Саакашвілі знімає фільм про майбутнє України

Саакашвілі знімає фільм про майбутнє України
Саакашвілі зняв фільм на березі Чорного моря. Фото: кадр з відео

Колишній голова Одеської облдержадміністрації і лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі показав чорновий варіант свого фільму про те, яким має бути майбутнє України.

Відео виклав на своєму каналі в Youtube.

"Цей фільм про нову Україну і він буде складатися з частин: Нова держава, Нова економіка, Нова армія, Нова географія, Нові технології, Нові люди. Поки що дуже сирий матеріал, але коли його закінчать, думаю, вийде дуже пізнавально", - розповів Саакашвілі в Facebook.

Зйомки проходили на березі Чорного моря поблизу Затоки і Сергіївки. Саакашвілі розповів про рай для бізнесменів, який можна влаштувати в цьому районі - побудувати готелі, казино, створити десятки тисяч робочих місць.

"Це буде нова Анталія", - каже колишній очільник ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі покажуть фільм про обстріл Східного в Маріуполі

Всеукраїнський прокат фільму "Міф" про Героя України оперного співака Василя Сліпака, який загинув на Донбасі, розпочнеться 8 лютого. Новий фільм Леоніда Кантера та Івана Яснія розповідає про те, що коли на сході України розпочалися бойові дії, Сліпак вирішив залишити сцену та кар'єру в Європі й стати до лав добровольців. Під час виконання бойового завдання Василь "Міф" Сліпак загинув від кулі снайпера.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі знімає фільм про майбутнє України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі