Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2018 18:07

Руслана розкритикувала українських зірок у Росії

Руслана розкритикувала українських зірок у Росії
Співачка Руслана Лижичко розповіла, що робити з українськими артистами, які гастролюють в Росії Фото: Правда іф

Співачка Руслана Лижичко розповіла, що робити з українськими артистами, які гастролюють у Росії.

Читач під час чату в "Главреді" спитав про те, як слід чинити щодо артистів, які дають концерти у Росії. Руслана відповіла, що це справа і артиста, і його аудиторії.

"Це справа кожного артиста, де йому виступати. Справа будь-якої аудиторії - сприймати артиста чи ні. Я не вірю в те, що наші артисти їдуть в Росію на благодійні проекти. У більшості випадків - це питання заробляння грошей, великих грошей, які їм не приносить шоу-бізнес в Україні", - розповіла Руслана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловського хочуть позбавити звання заслужений артист

Артистка додала, що кожен співак має право вирішувати, виступати йому в Росії чи ні. Але не варто забувати про громадянську позицію.

"Це справа кожного співака, давати згоду або відмову на той чи інший концерт. Але справа кожного громадянина - не зраджувати свою країну. Ці штрафи треба накладати на їхні серця", - зазначила співачка.

Останній великий скандал із виступами в Росії стосувався Віталія Козловського - його помітили в Москві на концерті на честь 9 травня.

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського.

Зараз ви читаєте новину «Руслана розкритикувала українських зірок у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі