пʼятниця, 01 грудня 2017 16:04

"Ротару - не українська співачка" - Павло Зібров відреагував на виступи артистки в Росії

"Ротару - не українська співачка" - Павло Зібров відреагував на виступи артистки в Росії
Співачка Софія Ротару, яка носить звання Героя України, отримує нагороди в Кремлі Фото: Tv.ua

Співак Павло Зібров здивований тим, що співачка Софія Ротару, яка носить звання Героя України, отримує нагороди в Кремлі та виступає у Росії.

Про це він сказав під час ефіру на ObozTV.

"Мені здається, що Софія Ротару - не українська співачка. Якоїсь такої асоціації з Україною я не бачу. Вона з Радянського Союзу. Ось так вона увійшла в історію, як і Кобзон. Як можна сказати про нього? Він російський виконавець? У Молдові її вважають молдавською співачкою, бо вона молдаванка. Важко щось сказати про Софію Михайлівну... Хоча, вона носить високе звання Героя України. Це мене дивує - Герой України і виступає на території Росії..." - сказав Зібров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді, Зібров, Ющенко - як святкувала ювілей кума Порошенка

Також Зібров засумнівався у необхідності відбирати в артистів високі звання через поїздки в Росію.

"Ні, це все одно, що забирати звання заслужених і народних. Дискусії є, але ніхто не забере і ніхто не проголосує. Скажуть: "Не ви давали і не ви будете забирати". Це неможливо", - вважає народний артист України.

Співак Павло Зібров не планує очолювати "Укрзалізницю" після відставки її керівника Войлеха Балчуна. Про це Зібров розповів одному з телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «"Ротару - не українська співачка" - Павло Зібров відреагував на виступи артистки в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі