понеділок, 20 березня 2017 18:10

Росіяни з українцями, як садисти з мазохістами - Скрипка

Росіяни з українцями, як садисти з мазохістами - Скрипка
Олег Скрипка розповів про специфіку російсько-українських відносин Фото: Обозреватель

Росіяни з українцями, як садисти з мазохістами. Таку думку висловив лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка в інтерв'ю виданню "Тиждень".

"Як ми ставимося до росіян, знаємо, а як вони до нас? Насправді треба зрозуміти, що ми з ними така собі садо-мазо-парочка. Росіяни насправді глибоко люблять українців своєю "странною любовью", – вважає музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З'явилося відчуття, що ми починаємо вигравати війну"

Він зазначив, що для садистів типовою є агресивно-жорстока фаза. Але, якщо об'єкт садистського кохання "вдається посадити на короткий поводок", їх тоді навіть пробиває на лірику. І саме у таких випадках росіяни виявляють своєрідну любов до України.

"Ми — серце дракона, голка в яйці Чахлика Невмирущого, основа основ їхнього життя. Вони нашу історичну й духовну матрицю на себе почепили", - каже Скрипка.

Співак Олег Скрипка представив марш українських військових. Ним став сучасний варіант пісні Організації українських націоналістів "Зродились ми великої години".

Зараз ви читаєте новину «Росіяни з українцями, як садисти з мазохістами - Скрипка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі