вівторок, 03 січня 2017 14:27

Російському актору після ролі бойовика ДНР заборонили в'їзд в Україну

  Кадр з фільму  "Воєнний кореспондент"  виробництва російського телеканалу "НТВ" 2014 року. Ян Цапнік у ролі ватажка бойовиків "ДНР" з позивним "майор"
Кадр з фільму "Воєнний кореспондент" виробництва російського телеканалу "НТВ" 2014 року. Ян Цапнік у ролі ватажка бойовиків "ДНР" з позивним "майор"
Служба безпеки заборонила на п'ять років в'їзд в Україну російському акторові Яну Цапніку. Він виконав головну роль у новорічному "вогнику" телеканала "Інтер" "Остаемся зимовать". Два роки тому зіграв бойовика ДНР з позивним Майор у фільмі російського телеканала НТВ "Військовий кореспондент". Стрічка розповідає про американського журналіста, який висвітлює війну на Донбасі.

"До нас надійшло чимало повідомлень із проханнями зняти новорічне шоу "Інтера" з Яном Цапніком у головній ролі з ефіру. Після перевірки СБУ актора внесли до списку осіб, які створюють загрозу національній та інформаційній безпеці України", - сказав голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

Новорічний концерт "Інтера" в ніч з 31 грудня на 1 січня 2017 року показали в скороченій версії. Про це глядачам повідомили під час трансляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останки українського письменника примусово ексгумували у Чехії

Через заборону фільмів за участі Яна Цапніка в Україні з "вогника" вирізали всю заявлену в анонсі сюжетну лінію. Лишили тільки концертні номери. На сцені серед інших співали Ірина Білик, Ані Лорак та Олександр Пономарьов.

В "Остаемся зимовать" російський актор грає адміністратора нічного клубу Леоніда Вікторовича. Він організував два концерти на одній сцені, які мають відбуватися одночасно. Сам хоче втекти, прихопивши подвійну касу. В останній момент бачить серед глядачів своє перше кохання. Її грає українська акторка Ольга Сумська. Леонід Вікторович вирішує залишитися, щоб допомогти відбутися концертам.

  Ліворуч ведучий новорічного концерту "Остаемся зимовать" на телеканалі "Інтер" Андрій Доманський. Та російський актор Ян Цапнік. Виконує головну роль адміністратора нічного клубу Леоніда Вікторовича
Ліворуч ведучий новорічного концерту "Остаемся зимовать" на телеканалі "Інтер" Андрій Доманський. Та російський актор Ян Цапнік. Виконує головну роль адміністратора нічного клубу Леоніда Вікторовича

"Я радий, що вперше за два роки знову знімаюся в Києві. Це дорогого коштує! Дуже люблю бувати у цьому місті. Це чудовий проект. Для мене Новий рік — це свято, коли у всіх гарний настрій. Коли забувають усі образи і згадують тільки хороше", - сказав Ян Цапнік журналістам телеканала "Інтер".

Список російських діячів культури, яким заборонили в'їзд в Україну, налічує 140 осіб. Про це Служба безпеки України написала в офіційній заяві 29 жовтня 2016-го. Імена артистів не розголошують.
Зараз ви читаєте новину «Російському актору після ролі бойовика ДНР заборонили в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі