середа, 31 травня 2017 13:25

Ролик-карикатура з гарячою танцівницею паралізував YouTube

Ролик-карикатура з гарячою танцівницею паралізував YouTube
У кліпі "Gangnam Style" знялась південнокорейська співачка та танцівниця Хена. ФОТО: upic.me

Рекордні 2 млрд переглядів на YouTube набрав музичний кліп, у якому висміюють стиль життя мешканців модного району Сеула. Показано все: від розкоші та розпусти до споживацької психології. Пісню під назвою Gangnam Style виконує корейський співак PSY. Рекордну позначку переглядів відео перетнуло в ніч з 30 на 31 травня 2014 року.

На початку грудня того ж року кількість переглядів кліпу перевищила 2 147 483 647. Лічильник перегляду мав тип 32-бітного знакового цілого числа, через те відеохостинг офіційно повідомив про його оновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшла одна з найкращих пісень усіх часів

Пісня отримала суперечливі відгуки музичних критиків. Журналіст Білл Лемб з сайту About.com похвалив композицію за посмішку та величезне задоволення від перегляду. Натомість Ян Гарланд з видання Daily Mail заявив, що люди, які слухають таке, мають проблему з музичним смаком.

2012 року кліп Gangnam Style встановив рекорд - 1 млрд переглядів на YouTube і потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Співак PSY обійшов за популярністю Джастіна Бібера, а також став першим корейцем, який отримав престижну нагороду Billboard Music Awards.

Зараз ви читаєте новину «Ролик-карикатура з гарячою танцівницею паралізував YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі