вівторок, 17 грудня 2013 13:21

"Рок за зміни" - у Харкові Жадан презентував альбом з єврореволюційними піснями

"Рок за зміни" - у Харкові Жадан презентував альбом з єврореволюційними піснями
Фото: varta.kharkov.ua

Письменник і виконавець пісень групи "Собаки в космосі" Сергій Жадан у Харкові презентував перший диск із єврореволюційної серії "Рок за зміни", пише Радіо Свобода. За словами митця, створення диску можна вважати спонтанним.

До першого альбому присвяченого Євромайдану ввійшли пісні Сергія Бабкіна, Захара Мая, Фагота, гуртів "Папа Карло", "Урбаністан", "Легенда Фоліум" і "Собаки в космосі із Сергієм Жаданом".

"З мого боку і наших проектів – це протест. Я ще рік тому говорив, коли в Україні почнеться революція, то люди співатимуть наші пісні", – зазначив Жадан.

Тепер диски роздають учасникам Харківського Євромайдану. Партію дисків відправили і столичним мітингувальникам. До наступного альбому, за словами авторів, увійдуть, зокрема, пісні про хизування харківського міського голови Геннадія Кернеса в інстаграмі, про Китай, де президент Віктор Янукович милувався історичними пам'ятками.

Зараз ви читаєте новину «"Рок за зміни" - у Харкові Жадан презентував альбом з єврореволюційними піснями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі