середа, 11 грудня 2013 12:49

"Ви заслуговуєте бути частиною Євросоюзу" - Мартін Гор

Автор: фото: ru.tsn.ua
 

Мартин Гор музикант з гурту Depeche Mode приєднався до тих зірок, які підтримують протести на Майдані.

Кореспонденти ТСН Особливе на каналі 1+1 зустрілись з музикантом відомої англійської групи у Нідерландах дізнались, чому Мартін Гор не переїжджає до Великобританії й  поцікавилися його ставленням щодо подій на Євромайдані

"Я не те щоб сильно стежу за новинами, але те що відбувається в Україні не сходить з перших шпальт газет та в інтернеті і те, що ви вийшли на вулиці, щоб приєднатися до Європейського союзу означає що, ви заслуговуєте бути його частиною більше, ніж хто інший, ось що у вас відбувається", - говорить музикант Мартін Гор.

За словам музиканта у їхньої групи є пісні для різних подій. Одна з найвідоміших композицій Depeche Mode називається "Precious" і він її присвятив своїм дітям.

"У мене дорослі діти: старшій доньці 22 роки, вона живе у Лондоні, середній 18, вона щойно переїхала, окремо зняла квартиру разом зі своїм хлопцем, ще у мене є 11 річний син, який живе зі мною тиждень через тиждень, коли я в дома. Справа в тому, що, коли я переїхав до США я був одружений на американці, яка на той час вже 11 років жила в Англії, потім ми розлучились і вона наполягла на тому, що діти залишаться жити з нею в США, тобто якщо я зараз переїду до Британії в Лондон то зовсім не бачитиму дітей", - розповів Мартін Гор.

Зараз ви читаєте новину «"Ви заслуговуєте бути частиною Євросоюзу" - Мартін Гор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути