Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2011 16:33

Роббі Вільямс вдруге залишив Take That

Роббі Вільямс вдруге залишив Take That

Роббі Вільямс залишив групу Take That, до якої нещодавно приєднався, щоб записати платівку і відправитися в гастрольне турне. Інформацію про це журналістам підтвердив один з учасників колективу Гарі Барлоу. Слова Барлоу наводить радіостанція BBC 1.

"Все було прекрасно. Ми чудово ладнали. Ми закінчили тур. Шанувальники приходили на концерти і були щасливі. Зараз Роб записує сольну роботу, і можна сказати, що все повернулася на круги своя", - зазначив співак.

За словами Барлоу, в даний час Take That, які знову стали квартетом, взяли тимчасову творчу паузу, але не збираються розпускати колектив. Поки ж Барлоу, формальний лідер групи, задіяний в роботі над шоу з пошуку талантів X Factor, де він виконує роль одного з членів журі. Чим зайняті інші учасники Take That - Говард Дональд, Джейсон Орандж і Марк Оуен, - не уточнюється.

Take That були утворені в 1990 році, і Роббі Вільямс був наймолодшим учасником колективу. У 1995 році він залишив групу і невдовзі почав сольну кар'єру. Після уходу виконавця Take That записали дві платівки. Альбом "Beautiful World" вийшов в 2006 році, а "The Circus" - в 2008 році. Обидва релізи зайняли перше місце в британському чарті.

З 2008 року в профільній пресі почали з'являтися чутки про те, що в Take That намірився повернутися Роббі Вільямс. Проте фактично це відбулося в 2010 році. Разом музиканти записали альбом "Progress", що вийшов в листопаді 2010 року (перше місце в чарті). За випуском платівки пішов тур на його підтримку.

Зараз ви читаєте новину «Роббі Вільямс вдруге залишив Take That». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі