четвер, 07 липня 2011 18:35

Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після туру Take That

Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після туру Take That

Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після завершення туру Take That. Як зазначає сайт Gigwise, виконавець написав про це в деяких з останніх повідомлень у власному блозі.

В даний час Вільямс не може сказати, як надалі буде розвиватися його кар'єра. Однак він пообіцяв, що як мінімум відправиться в сольний концертний тур.

Роббі Вільямс входив до складу Take That з 1990 по 1995 рік. Решта чотири учасники деякий час продовжували давати концерти, проте в 1996 році група офіційно розпалася. У 2005 році колектив возз'єднався, проте Вільямс в реюніоні не брав участі. У листопаді 2006 року Take That випустили свій четвертий студійний альбом "Beautiful World". У 2008 році за ним пішла платівка "The Circus".

У липні 2010 року стала відомо, що Вільямс все ж повернеться до складу Take That. У листопаді 2010 року група випустила новий альбом "Progress". Він став першою за 15 років платівкою Take That, над якою працювали всі п'ять учасників оригінального складу. В даний час колектив дає концерти на підтримку цього диску. Тур повинен завершитися 29 липня 2011 виступом у Німеччині.

У період з 1997 по 2009 рік Роббі Вільямс встиг випустити вісім сольних студійних альбомів.

Зараз ви читаєте новину «Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після туру Take That». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі