пʼятниця, 16 липня 2010 13:58

Через 15 років Роббі Уільямс повернувся в Take That (ВІДЕО)

Через 15 років Роббі Уільямс повернувся в Take That (ВІДЕО)

Відомий британський поп-виконавець Роббі Уільямс возз'єднається з музичним колективом Take That для роботи над новим спільним альбомом, повідомляє британський телеканал Sky News з посиланням на свої джерела.

Вихід нової пластинки очікується в кінці цього року, після чого музиканти, можливо, відправляться в спільне гастрольне турне.

Роббі Уільямс почав кар'єру в Take That в 1990 році і став наймолодшим учасником поп-гурту. Через п'ять років він пішов з групи і зайнявся сольною творчістю. Незабаром після цього Take That розпалися.

Через десять років Гері Берлоу, Говард Дональд, Джейсон Орандж і Марк Оуен прийняли рішення зібрати Take That і записали два альбоми, проте Роббі Уільямс запрошений в групу не був. Довгий час ходили чутки, що Уільямс приєднається до Take That, проте вони не знаходили підтвердження.

Основною причиною виходу Уільямса з Take That стали розбіжності з творчих питань: співака не влаштовувало, що більшість пісень для групи писав її лідер Гері Берлоу, і він же в основному виконував провідні вокальні партії.

.РИА "Новости", Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Через 15 років Роббі Уільямс повернувся в Take That (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі