понеділок, 25 червня 2012 19:04

Роб Райнер повертається до триллерів

Роб Райнер повертається до триллерів
Кадр з фільму "Мізері"

Роб Райнер, чиєю найвідомішою роботою в жанрі трилера стала екранізація роману Стівена Кінга "Мізері", повернеться до жанру з новим проектом "Ти належиш мені".

Як обіцяє режисер, фільм буде знятий в кращих традиціях "Мису страху" й розповість про психіатра, який виявляє необережність, розповівши занадто багато деталей про своє особисте життя своєму пацієнтові. Передбачається, що у фільмі буде відразу чотири головних персонажа, а так як початок виробництва фільму намічено на цю осінь, Райнер приступив до термінового пошуку акторів.

Крім того, зовсім недавно стало відомо, що Роб Райнер зіграє в новому фільмі Мартіна Скорсезе "Вовки з Уолл-стріт" - у фільмі йому дісталася роль батька головного героя, якого виконує Леонардо ДіКапріо.

Найвідомішою роботою Райнера в жанрі трилеру стала екранізація роману Стівена Кінга "Мізері", яка стала першою великою роллю актриси Кеті Бейтс. Саме за "Мізері" вона отримала "Оскар" і "Золотий глобус "в номінації" Краща актриса ".

Крім того, Райнер відомий за рядом інших стрічок - "Привиди Міссісіпі", "Принцеса-наречена", "Коли Гаррі зустрів Саллі", "Залишся зі мною", "Поки не зіграв в ящик", "Кілька хороших хлопців" та ін.

Зараз ви читаєте новину «Роб Райнер повертається до триллерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі