четвер, 23 листопада 2017 14:04

Рівняни покажуть на сцені львівського театру хореографічну виставу "Лялькар"

Рівняни покажуть на сцені львівського театру хореографічну виставу "Лялькар"
Хореографічна вистава "Лялькар". Фото організаторів

16 грудня 2017 року на сцені львівського Національного театру імені Марії Заньковецької покажуть поетично-хореографічну виставу "Лялькар" від рівненського мистецького об'єднання "Едельвейс".

"Це не просто шоу, це містична історія про видатного митця - Лялькара, який лишається на одинці зі своїми геніальним творінням – реалістичними ляльками. Вони знають усе про його переживання, почуття, думки. У швидкоплинній буденності лиш одне життєво-важливе питання хвилює Лялькара найбільше: що зможе врятувати його від власних ілюзій і подарувати справжню свободу? "Лялькар" - це видовищний симбіоз хореографії і слова, це понад сотня артистів на сцені, вражаючі костюми та сучасне світлове оформлення, яскраві спецефекти та нестандартні технічні рішення", - кажуть творці вистави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат виходить перший у світі фільм, намальований олією на полотні

Вистава з успіхом пройшла у рідному для митців Рівному. У Львові актори сподіваються на теплий прийом.

"Для нас виступ на легендарній сцені заньківчан – це дуже відповідально. Ми веземо величезну кількість звукової апаратури, світлової техніки і сотні костюмів для виконавців різних вікових категорій. Через мікс танцю та поезії ми прагнемо розповісти у нашій виставі про те, що переживає чи не кожен геній. Торкнемось тем, які тривожать і кожного з нас - самотність, кохання, пристрасть, розчарування, усвідомлення правди про себе, тягар нездійснених мрій, нестримні емоції, і, звичайно теми Мистецтва. Ми дамо глядачам фарби і полотно, а яку історію вони домалюють - залежить лише від кожного особисто. Ми прагнемо зарядити львів'ян нашою божевільною енергетикою, позитивним емоціями і надихнути їх на нові звершення", - додають учасники мистецького об'єднання "Едельвейс".

Квитки на виставу коштують від 250 грн.

Народний ансамбль сучасного танцю "Едельвейс" створено в 1989 році у Рівному. Художні керівники: Супонькіна Людмила, Присяжненко Олена.
На сьогоднішній день колектив складається з народного ансамблю сучасного танцю "Сузір'я Едельвейс" та зразкових ансамблів "Едельвейс" та "Едельвейсики" і налічує біля 500 учасників. "Едельвейс" - це школа хореографії зі своїми виховними, виконавськими, викладацькими та балетмейстерськими традиціями.

Зараз ви читаєте новину «Рівняни покажуть на сцені львівського театру хореографічну виставу "Лялькар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі