середа, 04 липня 2012 10:13

Рівне подарує iPad 2 тому, хто зробить найкращий кліп про місто

Рівне подарує iPad 2 тому, хто зробить найкращий кліп про місто
У конкурсі можуть взяти участь і жителі інших міст. Фото: rivne.net.ua

У Рівному стартує конкурс аматорського відео, який ініціювали місцеві чиновники. Вони шукають талановитих людей будь-якого віку, які знімуть найцікавіші моменти з життя міста та його мешканців. Кліп-переможець покажуть на День Рівного, який цього року святкуватимуть 26 серпня.

"У нас є одна головна умова - відеоролик має бути відзнятий тільки на мобільний телефон або цифровий фотоапарат. Ніяких відеокамер, - розповідає заступниця міського голови Галина Кульчинська. – Мета конкурсу "Моє Рівне" не тільки наше місто популяризувати, але й городян до творчості заохотити. Однак автором кліпу не обов'язково має бути саме рівнянин. Позмагатися у конкурсі можуть навіть туристи, але темою все одно має бути місто – денне, нічне, чи навіть очима вашого фокс-тер'єра".

Один учасник може подати до трьох робіт. Відео чи слайд-шоу тривалістю від хвилини до 180 секунд треба відзняти тільки у межах міста. Мінімальне розширення картинки – 640 на 480 пікселів.

Оцінювати всі роботи буде журі.

"Ідею ми цінуватимемо більше, ніж навіть технічне виконання. Це ж конкурс аматорів, а не професіоналів, - каже Володимир Богатирьов, завідувач кафедри театральної режисури Рівненського державного гуманітарного університету. – Але звісно, вітатимемо хороший рівень виконання, бо роботи не редагуються. Сценарій попередньо писати не треба, приймаємо тільки готові роботи – їх редагувати уже ніхто не буде. Учасник просто подає нам лист-заявку та свій фотопортрет. А до відео додається коротка анотація та влучна назва. Бажано ще вказати дату зйомки".

Обмежень у жанрі немає. Але організатори просять авторів не використовувати для кліпів чужий музичний супровід.

"Ми поважаємо авторське право. Тому додавайте до відеоролика музику, тільки яку ви самі виконуєте або маєте права на її використання. Якщо домовитися з якимись рівненськими музичними гуртами – будь ласка, будемо тільки раді, - додає Галина Кульчинська. – Тим більше, що надіслані на конкурс відео можна буде потім залучати у соціальну рекламу, узяти для підготовки інформаційних матеріалів про наше місто або викласти на офіційному сайті міської ради".

Переможцю конкурсу подарують планшет Apple iPad 2, який коштує 4,5 тисячі гривень.

Змонтовані кліпи чи відзняте відео на компакт-дисках треба приносити до Рівненського міського палацу культури, що на вулиці Гагаріна, 6. А можна просто переслати на електронну адресу оргкомітету [email protected].

Роботи прийматимуть до 15 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Рівне подарує iPad 2 тому, хто зробить найкращий кліп про місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути