понеділок, 16 травня 2011 16:11

Режисерський дебют Анджеліни Джолі вийде на екрани в грудні

Режисерський дебют Анджеліни Джолі вийде на екрани в грудні

Картина, режисером якої вперше для себе виступить актриса Анджеліна Джолі, буде називатися "У краю крові та меду" (In the Land of Blood and Honey).

Передбачається, що фільм, який розповідає про стосунки між сербом і боснійською мусульманкою за кілька днів до початку війни в Боснії, вийде на екрани в США 23 грудня 2011 року. Прокатом картини займеться компанія FilmDistrict.

Сама Джолі, яка також написала сценарій картини, в ній не з'являється. Ролі у фільмі виконали сербські і боснійські актори, які, як виявилося, володіють англійською мовою. Тому, пояснила раніше режисер, вона створила дві версії - сербохорватською та англійською мовами.

"У колишньої Югославії багата історія драматичного мистецтва. Актори грали винятково. Для мене було великою честю працювати з ними, і я рада познайомити всіх з їхнім величезним талантом", - заявила Джолі.

Анджеліна Джолі оголосила про свій намір спробувати сили в режисурі в серпні цього року. Зйомки фільму про війну 1992-1995 років в Боснії почалися восени в Угорщині і продовжувались в Боснії. Головні ролі у фільмі грають актори з Боснії та Герцеговини.

Актрисі вже доводилося бути режисером - у 2007 році вона зняла документальний фільм "Місце в часі", проте боснійському фільму належить стати її першим художнім проектом.

Зараз ви читаєте новину «Режисерський дебют Анджеліни Джолі вийде на екрани в грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі