понеділок, 18 жовтня 2010 15:05

Джолі продовжує зйомки свого фільму попри скандал

Джолі продовжує зйомки свого фільму попри скандал

Голлівудська акторка Анжеліна Джолі продовжує зйомки свого режисерського дебюту в Будапешті, попри те, що уряд Боснії та Герцеговини відібрав у неї дозвіл на зйомки на території країни.

Дебютна робота Джолі присвячена коханню серба і боснійки на тлі війни. У свою чергу боснійські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що за сюжетом боснійка закохується в свого гвалтівника-серба.

Подібна зав'язка викликала по всій країні протести з боку ініціативних груп жінок - жертв боснійської війни. Результатом цих протестів і стала заборона, озвучена міністром культури Боснії та Герцеговини Гавріло Граховачем. Він заявив, що уряд не може заборонити взагалі знімати фільм, проте здатне продемонструвати незадоволеність спотворенням правди в новій картині, відкликавши дозвіл на зйомки.

Акторка також направила лист до асоціації "Жінки проти війни", щоб переконати їх в негативному ставленні до ще не знятого проекту.

Відзначимо, що Анджеліна Джолі ж у фільмі не з'явиться, вона залишиться по той бік камер.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джолі продовжує зйомки свого фільму попри скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі