четвер, 04 квітня 2019 17:45

Режисер "Неонового демона" зняв серіал про сучасних самураїв

Автор: twitter.com
  У трейлері серіалу Ніколаса Віндінґа Рефна «Занадто старий, щоб померти молодим» фанати помітили камео японського геймдизайнера Хідео Кодзіми (справа)
У трейлері серіалу Ніколаса Віндінґа Рефна «Занадто старий, щоб померти молодим» фанати помітили камео японського геймдизайнера Хідео Кодзіми (справа)

У мережі з'явився трейлер американського кримінального серіалу "Занадто старий, щоб померти молодим". Шоу зняв данський режисер Ніколас Віндінґ Рефн, постановник фільмів "Драйв" і "Неоновий демон".

Дія відбувається в Лос-Анджелесі. Поліцейський Мартін втрачає свого напарника під час виконання завдання. Має намір помститися за смерть друга. Для цього проникає у злочинний світ мегаполіса. Зокрема, стикається з мексиканськими наркокартелями, угрупованнями якудза та російською мафією, за сюжетом.

Серіал описується як занурення у кримінальне підпілля Лос-Анджелеса. Досліджує "екзистенціальні подорожі кількох персонажів, які з убивць перетворюються на самураїв міста янголів".

Головну роль виконує американський актор Майлз Теллер, який грав у фільмах "Одержимість", "Хлопці зі стволами", "Вогнеборці". Ніколас Віндінґ Рефн є режисером, сценаристом і продюсером проекту. Працював над шоу разом із автором коміксів Едом Брубейкером.

Серіал складатиметься з 10 епізодів тривалістю 1,5 години кожен. Вийдуть одночасно на стрімінговому сервісі Amazon Prime 14 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер фільму "Джокер" виклали у мережу

2011 року Ніколас Віндінґ Рефн здобув приз за найкращу режисуру на Каннському кінофестивалі за кримінальний трилер "Драйв" із Раяном Гослінгом у головній ролі. Також зняв стрічки "Бронсон", "Вальгалла: Сага про вікінга", "Тільки Бог пробачить". Його остання повнометражна робота - фільм жаху "Неоновий демон" 2016 року. Розповідає про 16-річну дівчину, яка приїжджає до Лос-Анджелеса, щоб потрапити в модельний бізнес. Стикається із заздрістю з боку інших моделей.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Неонового демона" зняв серіал про сучасних самураїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі