четвер, 11 серпня 2011 17:47

Режисер фільму про Майкла Джексона переробить "Брудні танці"

Режисер фільму про Майкла Джексона переробить "Брудні танці"

У Голлівуді знімуть сучасну версію кінохіта "Брудні танці". Режисером фільму стане Кенні Ортега, постановник танців оригінального фільму.

Історія любові бідного вчителя танців Джонні Касла і юної аристократки Френсіс Хаусман буде адаптований до сучасного життя, пише Reuters.

"Вражає, що пройшло майже 25 років з моменту виходу на екрани оригінальної версії, але у неї залишається легіон фанатів. Ми вважаємо, що кращого моменту для поновлення цієї історії для великого екрану не підібрати", - розповів Джо Дрейк, президент кіностудії Lionsgate, яка візьметься за зйомки римейка.

Фільм "Брудні танці" був знятий в 1987 році. Головні ролі виконали Патрік Суейзі і Дженніфер Грей. Кінострічка отримала Оскар за кращу пісню. За мотивами "Брудних танців" був поставлений мюзикл. Більше 10 мільярдів копій фільму були продані на DVD.

Режисер нової версії Кенні Ортега відомий попередньою роботою над фільмами "Майкл Джексон: От і все" і "Класний мюзикл".

Зараз ви читаєте новину «Режисер фільму про Майкла Джексона переробить "Брудні танці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі