неділя, 15 травня 2022 02:33

Респект вам Kalush Orchestra за Азовсталь - українські знаменитості відреагували на сміливий заклик гурту
9

Українські знаменитості та громадські діячі висловили своє захоплення позицією Kalush Orchestra.

Всі одноголосно писали, що Kalush Orchestra – молодці. Вони порушили правила міжнародного пісенного конкурсу задля того, аби на весь світ сказати, що українські захисники в Азовсталі потребують допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала переможцем Євробачення-2022

 

"Kalush вже виграв! Заклик "Save Azovstal!" — це грубе порушення правил Євробачення, але це не має жодного значення для всіх, хто переймається долею захисників Азовсталі більше, ніж за долю/місце конкурсантів з України", — зазначив Ігор Кондратюк.

 

"Дуже сміливо на весь світ сказати ці слова", — написав шоумен Володимир Остапчук.

 

"Не можу відійти від виступу. Гордість та повага. Це перемога", — прокоментувала співачка Злата Огнєвіч.

 

"А гуцули наші таки зі сталевими яйцями. Респект вам Kalush Orchestra за Азовсталь", - написала Олена Мозгова у Facebook.

 

"Kalush Orchestra великий герой. Але ви крикнули на весь світ про Маріуполь. Це дійсно вчинок, великий вчинок з любов'ю до своєї України. Kalush Orchestra зробили те, що їм забороняють конкурсом", - написала співачка Оля Цибульска в Instagram.

 
 
 
 
Після виступу у фінал Євробачення лідер українського гурту Kalush Orchestra Олег Псюк зі сцени закликав врятувати бійців з Азовсталі.

Таким закликом гурт порушив правила Євробачення. Це загрожувало колективу дискваліфікацією.

Зараз ви читаєте новину «Респект вам Kalush Orchestra за Азовсталь - українські знаменитості відреагували на сміливий заклик гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі