Ексклюзиви
середа, 13 березня 2019 14:32

Реперка Alyona Alyona виконала нову пісню

Реперка Alyona Alyona виконала нову пісню
Alyona Alyona (справа) представила трек "Якби я була не я". Пісня ввійде до дебютного альбому виконавиці. Фото: jetsetter.ua

Реп-виконавиця Alyona Alyona представила трек "Якби я була не я". Виконала пісню на церемонії вручення музичної премії APrize у київському клубі "Музичний простір МК".

Це було перше живе виконання композиції, що ввійде до майбутнього альбому реперки. Alyona Alyona була спеціальним гостем на церемонії.

Перший сольний концерт Аlyona Аlyona в Києві відбудеться в "Зеленому театрі" 14 червня. Виконавиця обіцяє випустити дебютний альбом незабаром.

Цьогоріч премію APrize вручали втретє. Нагороду здобув альбом Mozaïka електронного гурту ONUKA. Засновником премії 2016 року стало радіо "Аристократи". 2017-го найкращим альбомом року визнали "Шлях" групи "ДахаБраха", а 2018-го - "1" колективу MARU.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA представила пісню "Як плакала вона"

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Альона Савраненко. Народилася 1991 року в Капітанівці на Кіровоградщині. Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Працювала в дитсадках на Київщині. Почала музичну кар'єру в жовтні 2018 року, випустивши кліп на пісню "Рибки". Протягом наступних місяців представила кліпи "Рибки 2", "Голови", "Відчиняй", "Залишаю свій дім". Найпопулярнішим із них став кліп "Залишаю свій дім". Набрав 2,6 млн переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Реперка Alyona Alyona виконала нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі